Over Rob van der Haar

Een financial planner die makelaar wordt. Een verrassende keuze?

Het voelt voor mij als een logische stap. Mijn achtergrond ligt in de financiële sector met de woningmarkt als specialiteit. Ik heb gewerkt bij de ING bank, Rabobank en de Vereniging Eigen Huis.

Als hypotheek adviseur en financial planner zat ik aan de andere kant van de tafel en was ik meer bezig met ‘de cijfers’. Het viel me op dat klanten soms niet goed begeleid werden door hun makelaar. Bijvoorbeeld niet het onderste uit de kan halen in de onderhandelingen, geen bouwkundige keuring voorstellen, niet bij de laatste inspectie aanwezig zijn. Dat moest beter kunnen.

In mijn eigen makelaardij wil ik mensen helpen eerlijk begeleiden zonder nonsens en dikdoenerij. Ik kies er bewust voor om maar een paar woningen tegelijk in de verkoop te nemen zodat ik iedere woning (en klant) de tijd kan geven die nodig is. Het zorgt naast tevreden klanten vooral voor veel werkplezier!

woningplus

Rob van der Haar

jouw makelaar en taxateur.

Het is verstandig om bij de aankoop van je huis iemand naast je te hebben die niet emotioneel betrokken is. Als aankoopmakelaar geef ik objectief en betrouwbaar advies gebaseerd op kennis en kunde ten aanzien van bouwkundige, financiële, juridische- en fiscale aspecten en levenservaring. Zo wordt een emotionele beslissing ook een verstandige keuze.

Verhuisbus

Ik ben in het bezit van een verlengde bestelbus. Die gebruik ik om reclame te maken.

Klanten van WoningPlus makelaardij krijgen deze bus gratis tot hun beschikking voor 1 dag. Handig om spullen te verhuizen of om te gebruiken bij het klussen. Een van de plusjes van WoningPlus!

Ps. Je hebt voor deze bus geen groot rijbewijs nodig, een B rijbewijs is voldoende.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.