Over Rob

Een financial planner die makelaar wordt. Een verrassende keuze?

Toch voelt het voor mij niet zo. Mijn achtergrond ligt in de financiële sector met de woningmarkt als specialiteit. Ik heb gewerkt bij de ING bank, Rabobank en voor Vereniging Eigen Huis. Jaren geleden maakte ik de overstap.

Hypotheek adviseur, financial planner en nu dan aan de andere kant van de tafel naast de klant als aankoop- en verkoop makelaar.

Mijn eigen makelaardij WoningPlus. Met als belangrijkste doelstellingen : “gewoon mezelf blijven” en “een man een man, een woord een woord”. Op deze manier wil ik mij ook onderscheiden en inzetten voor mijn klanten in de makelaardij: eerlijk, open en alles eraan doen om een woning voor jou voor de beste prijs aan te kopen of te verkopen! Maar zonder nonsens en dikdoenerij.

woningplus

Rob van der Haar

jouw makelaar en taxateur.

Het is verstandig om bij de aankoop van je huis iemand naast je te hebben die niet emotioneel betrokken is. Als aankoopmakelaar geven wij objectief en betrouwbaar advies gebaseerd op kennis en kunde ten aanzien van bouwkundige, financiële, juridische- en fiscale aspecten. Zo wordt een emotionele beslissing ook een verstandige keuze.

Verhuisbus

Dus zoek je een huis, ga je je huis verkopen of ken je iemand die dit gaat doen: neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik ben in het bezit van een handige bus. Die gebruik ik nu om reclame te maken voor WoningPlus.

Klanten van WoningPlus makelaardij krijgen deze WoningPlus Verhuisbus gratis tot hun beschikking voor 1 dag. Dit is natuurlijk geen grote vrachtwagen maar een verlengde bestelbus. Een B rijbewijs is voldoende. Handig om zelf alvast wat spullen te verhuizen of om te gebruiken bij het klussen! Een van de plusjes van WoningPlus makelaardij.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.