Spring naar content

Over ons

Een hovenier die makelaar wordt. Een verrassende keuze?

Toch voelt het voor mij niet zo. Mijn achtergrond ligt in de financiële sector met de woningmarkt als specialiteit. Ik heb gewerkt bij de ING, RABO, IAK-hypotheken en voor Vereniging Eigen Huis.

Jaren geleden maakte ik een gewaagde overstap: van hypotheek adviseur werd ik hovenier. Mijn maatpak ruilde ik in voor een werkbroek en schoenen met stalen neuzen. Ik bouwde met eigen handen een bedrijf op: ‘De Botanier’… Dit waren mooie jaren: tuinen ontwerpen en aanleggen.

Het bedrijf liep goed maar ik kreeg flinke rugproblemen met kans op blijvende schade als ik dit werk zou voortzetten. Aan klanten had ik geen gebrek maar personeel vinden dat mijn werk kon overnemen bleek ontzettend moeilijk! Toen duidelijk werd dat dit niet zou lukken, moest ik een rigoureus besluit nemen: stoppen met De Botanier.

Tien jaar geleden maakte ik de carrièreswitch van binnen naar buiten, ik doe het nu andersom. Van buiten naar binnen. Terug naar mijn roots, maar nu met mijn eigen makelaardij WoningPlus.

Als hovenier werkte ik kei hard: een man een man, een woord een woord. Op deze manier wil ik mij ook inzetten voor mijn klanten in de makelaardij: eerlijk, open en alles eraan doen om een woning voor jou voor de beste prijs aan te kopen of te verkopen! Maar zonder nonsens en dikdoenerij.

Dus zoek je een huis, ga je je huis verkopen of ken je iemand die dit gaat doen: neem dan vrijblijvend contact met me op.

Oh ja, aan het hoveniersbedrijf hield ik een handige bus over. Die gebruik ik nu om reclame te maken voor WoningPlus. Mijn klanten mogen deze bus lenen: handig om te klussen of om te verhuizen!

Rob van der Haar, jouw makelaar en taxateur.

WoningPlus makelaardij is een jong bedrijf met een frisse kijk op de huizen markt, actief als makelaar in: Houten, Werkhoven, Nieuwegein, Utrecht, Cothen, Schalkwijk, ’t Goy, Odijk, Wijk bij Duurstede, Bunnik. www.woningplus.nl

IMG_8319_ingezoomd-4-kant-300x300

Rob van der Haar RT (Makelaar)