Over ons

Een hovenier die makelaar wordt. Een verrassende keuze?

Toch voelt het voor mij niet zo. Mijn achtergrond ligt in de financiële sector met de woningmarkt als specialiteit. Ik heb gewerkt bij de ING, RABO, IAK-hypotheken en voor Vereniging Eigen Huis. Jaren geleden maakte ik een gewaagde overstap: van hypotheek adviseur werd ik hovenier. Mijn maatpak ruilde ik in voor een werkbroek en schoenen met stalen neuzen. Ik bouwde met eigen handen een bedrijf op: ‘De Botanier’… Dit waren mooie jaren: tuinen ontwerpen en aanleggen.

Het bedrijf liep goed maar ik kreeg flinke rugproblemen met kans op blijvende schade als ik dit werk zou voortzetten. Aan klanten had ik geen gebrek maar personeel vinden dat mijn werk kon overnemen bleek ontzettend moeilijk! Toen duidelijk werd dat dit niet zou lukken, moest ik een rigoureus besluit nemen: stoppen met De Botanier.

Tien jaar geleden maakte ik de carrièreswitch van binnen naar buiten, ik doe het nu andersom. Van buiten naar binnen. Terug naar mijn roots, maar nu met mijn eigen makelaardij WoningPlus. Als hovenier werkte ik kei hard: een man een man, een woord een woord. Op deze manier wil ik mij ook inzetten voor mijn klanten in de makelaardij: eerlijk, open en alles eraan doen om een woning voor jou voor de beste prijs aan te kopen of te verkopen! Maar zonder nonsens en dikdoenerij.

woningplus

Rob van der Haar

jouw makelaar en taxateur.

Het is verstandig om bij de aankoop van je huis iemand naast je te hebben die niet emotioneel betrokken is. Als aankoopmakelaar geven wij objectief en betrouwbaar advies gebaseerd op kennis en kunde ten aanzien van bouwkundige, financiële, juridische- en fiscale aspecten. Zo wordt een emotionele beslissing ook een verstandige keuze.

Verhuisbus

Dus zoek je een huis, ga je je huis verkopen of ken je iemand die dit gaat doen: neem dan vrijblijvend contact met me op. Oh ja, aan het hoveniersbedrijf hield ik een handige bus over. Die gebruik ik nu om reclame te maken voor WoningPlus.

Klanten van WoningPlus makelaardij krijgen een gratis verhuisbus tot hun beschikking voor 1 dag. Dit is natuurlijk geen grote vrachtwagen maar een verlengde bestelbus waarvoor je geen groot rijbewijs nodig hebt. Handig om zelf alvast wat spullen te verhuizen of om te gebruiken bij het klussen! Een van de plusjes van WoningPlus makelaardij.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.