Waardebepaling van jouw woning

Een duidelijk (vrijblijvend) advies door de makelaar van Houten en omgeving.

bij woningplus

  • Geen hoogdravende taal.
  • Geen standaard verhaal maar iemand die zich in jouw situatie verdiept.
  • Korte lijnen en een makelaar die je ook buiten kantoortijden kunt bereiken.
  • Verstand van zaken: Een erkend makelaar en register taxateur die weet wat er in de markt speelt.
  • Oprechte hulp. Iemand die naast je staat en je ontzorgt.
Betrokken makelaar Houten Woningplus

Onmogelijke dromen mogelijk maken.

Het is verstandig om bij de aankoop van je huis iemand naast je te hebben die niet emotioneel betrokken is. Als aankoopmakelaar geef ik objectief en betrouwbaar advies gebaseerd op kennis en kunde ten aanzien van bouwkundige, financiële, juridische- en fiscale aspecten. Zo wordt een emotionele beslissing ook een verstandige keuze.

Rob van der Haar

jouw makelaar en taxateur.

Bereik mij via WhatsApp

Waarom een waardebepaling?

Het aan- of verkopen van een woning is een grote beslissing die je maar een paar keer in je leven maakt. Omdat het besluit niet alleen emotionele maar ook grote financiële gevolgen kan hebben, is het fijn om een specialist aan je zijde te hebben.

Die specialist wil ik voor je zijn, met een gratis adviesgesprek help ik je een stapje op weg. Bijvoorbeeld om te kunnen besluiten of je dat ene droomhuis kunt kopen… Of wat een reële verkoopprijs voor je huidige woning is. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan in deze snel veranderende woningmarkt.

Zo ziet het gratis advies gesprek er uit:

  • Ik geef je een gratis waardebepaling van jouw huis op basis van vergelijkbare huizen in de buurt en de karakteristieken van jouw woning.
  • Samen bespreken we jouw specifieke situatie en wensen. Bijvoorbeeld, heb je recent al een hypotheekadvies gesprek gehad zodat je weet wat je maximaal kunt lenen? Heb je toevallig al een andere woning op het oog en word je graag geadviseerd over wat de volgende stappen zijn? Of misschien wil je weten wat een goed bod voor het huis is dat je op het oog hebt?

Ik help je graag verder, plan de afspraak direct in mijn agenda….

Dank je wel voor je afspraak en interesse. Ik kijk er naar uit!
Rob van der Haar, WoningPlus makelaar