Woning presenteren

De beste presentatie van je huis

Met een perfecte presentatie van je huis, zorgen we voor meer geïnteresseerden, meer kijkers en een snellere verkoop van de woning tegen een betere prijs! Daarom schenkt WoningPlus, aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in Houten en omgeving veel aandacht aan de presentatie.

Mooie foto’s, 360 graden foto’s en eventueel een video reportage gemaakt door professionals, zorgen voor de beste presentatie op Funda, social media enz. Maar dan zijn we er nog niet….. Nadat de foto’s gemaakt zijn, maar voordat er bezichtigingen plaats vinden, krijg je gratis styling- en verkoopadvies.

Is de woning leeg?

WoningPlus makelaar kan ervoor zorgen om de woning (tijdelijk) te stylen. Want zeg nu zelf, een woning met meubels en accessoires spreken toch veel meer tot de verbeelding?

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij adviseren je ter plekke over hoe je huis het beste tot zijn recht komt. Positieve punten worden benadrukt en verbeterpunten worden besproken. Met deze tools kun je zelf op een eenvoudige manier aan de slag. Vaak zijn een paar kleine acties al voldoende om de puntjes op de i te zetten. De teksten voor de woningpresentatie zijn op maat gemaakte teksten. Geen standaard eenheidsworst, maar eerlijke, heldere en uitnodigende teksten die de mooie presentatie van jouw woning ondersteunen en voor extra kijkers zorgen wat weer leidt tot een snellere verkoop van je huis tegen een betere prijs.